BIBRÖD SVENSK

179 kr

Innehåll:  Bibröd innehåller 28 viktiga aminosyror varav nio som kroppen inte själv kan producera. 40 g bibröd ger hela dagsbehovet av aminosyror. I bipollen finns alla vitaminer (förutom B12). Proteininnehållet är betydligt högre än i kött, fisk och mjölk. Bibröd innehåller rikliga mängder av de viktiga fettsyrorna Omega-3 och Omega-6.

Förpackning. 150g

16 i lager

  • Beskrivning
  • Ytterligare information

Beskrivning

Bibröd är en blandning av honung och pollen och är ett nyttigt och naturligt kosttillskott direkt från bikupan, som innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen och viktiga fett- och aminosyror.Först och främst är bibröd pollen som bin har fermenterat i honungsceller med hjälp av sina egna unika mjölksyrabakterier. Därtill fungerar den som proteinkälla för bina. Av den anledningen kommer vårt bibröd från pollen som bina inte använder utan från det som sitter kvar i honungscellerna. Därför kan vi kalla det för en cirkulär produkt som är otroligt nyttig för både bin och människor.

Skörd:  Bibröd skördas av biodlaren ur honungsramarna med en särskild bibrödsskördare, det skall sen torkas och rensas för att slutligen se ut som sexkantiga pellets. 

Innehåll:  Bibröd innehåller 28 viktiga aminosyror varav nio som kroppen inte själv kan producera. 40 g bibröd ger hela dagsbehovet av aminosyror. I bipollen finns alla vitaminer (förutom B12). Protein-innehållet är betydligt högre än i kött, fisk och mjölk. Bibröd innehåller rikliga mängder av de viktiga fettsyrorna Omega-3 och Omega-6.

Dosering:  Vuxna 1-2 tsk 2 gånger per dag. Barn 0,5-1 tsk per dag. Överskrid inte rekommenderad dos. Bibröd rekommenderas inte för personer med överkänsklighet för bi-produkter.

Användning:  Bibröd kan ätas precis som pollen ihop med müsli, strös över yoghurt, tillsätts i smoothies eller i sallader.

Förpackning: 150 g nu i återförslutbar påse.

Ytterligare information

Vikt 150 kg
Dimensioner 30 × 24 × 11 cm

Du kanske också gillar …